Sony NWZ-W273S

Categorie:

Beschrijving

Draadloos & waterdicht, De lichte sport-Walkman® uit de W-serie is licht, slank en ideaal voor sport. Met dit systeem kunt u lekker sporten zonder afgeleid te worden door snoeren, of u nu op de sportschool, buiten of in het zwembad bent. Waterdicht tot 2 meter.

Verslepen en afspelen
Met een WALKMAN®-speler bent u nooit gebonden aan slechts één muziekservice. Sleep en plaats mp3’s van iTunes®, Windows® Media Player of Internet Explorer® en geniet ervan. Door afspelen in verschillende indelingen kunt u tevens WMA-, AAC- en L-PCM-muziekbestanden afspelen. Capaciteit van 4 GB biedt volop energie, ook bij lange workouts.

Geschikt voor afspeellijsten
Maak uw favoriete afspeellijsten in iTunes® of Windows Media Player en sleep ze naar de NWZ-W273-speler. Wissel uw muziek af met de shufflemodus. Zo blijft uw workout altijd verrassend nieuw.

Luistergemak
De vervangbare oordopjes plus instelriem maken een persoonlijke pasvorm mogelijk. En de nieuwe NWZ-W274S heeft speciale zwemoordopjes met hogere waterbestendigheid voor meer luisterplezier onder water. Opmerking: de zwemoordopjes voorkomen dat water doordringt in de hoofdtelefoon; vanwege het speciale ontwerp kan het geluid zachter zijn. Pas het volume naar wens aan.

Snel opladen, batterij voor 8 uur
Hebt u ongelooflijke haast? Laad de Sports WALKMAN® uit de W-serie slechts 3 minuten op en geniet van 60 minuten gebruik. Met een indrukwekkende totale batterijlevensduur van maximaal 8 uur indien hij volledig is geladen, bent u klaar voor vertrek.

Afspeellijst binnen handbereik
Nummers wisselen zonder uw concentratie te verstoren. Door uw muziek zoeken is eenvoudig met de multifunctionele afspeelknoppen. Met een snelle aanraking wisselt u nummers, en via aanraken en vasthouden wisselt u van map terwijl u in afspeelmodus bent. In de modus afspeellijst wisselt u nummers met een snelle aanraking, en via aanraken en vasthouden wisselt u de afspeellijst.

Muziek die bij uw tempo past
Vind de perfecte muziek voor het moment met de ZAPPIN™-zoekfunctie, waardoor u eenvoudig kunt navigeren door uw muziekcollectie door herkenbare delen van de nummers af te spelen.

Waterdicht tot 2 m
De NWZ-W273-serie is waterdicht tot een diepte van 2 meter. Dat betekent dat hij niet slechts een paar waterspetters overleeft — u kunt ermee zwemmen. Perfect voor baantjes in het zwembad en nog veel meer. Niet geschikt voor gebruik in zout water.

Klein formaat, groots geluid
De 13,5mm-drivers leveren een diepe bas en dynamische audioweergave in een lichte hoofdtelefoon. U merkt niet eens dat u hem draagt.

4 GB aan opslagcapaciteit
De NWZ-W273 is compact van formaat, maar kan vele uren muziek opslaan dankzij het interne geheugen van 4 GB.

Klein formaat, groots geluid
De 13,5mm-drivers leveren een diepe bas en dynamische audioweergave in een lichte hoofdtelefoon. U merkt niet eens dat u hem draagt.