Aanbieding!

iBassso IT04

499,00

Vier oordopjes in je oor? Met de Ibasso IT04 kan het! Vier drivers voor elk oor, voor een bijzonder breed frequentiebereik. Puur genieten!

2 op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Vier oordopjes in je oor? Met de Ibasso IT04 kan het! Vier drivers voor elk oor, voor een bijzonder breed frequentiebereik. Puur genieten!

De IT04 is een hybride in-ear-monitor met vier drivers: drie gebalanceerde armatuurdrivers en een uitstekende dynamische driver. De lichte aangepaste vorm, multidimensionale adaptieve optimalisatie, zorgt voor een uitstekend draaggevoel. Unieke koolstofvezelpanelen, met de hand gepolijst, gecoat, geïntegreerd naadloos ontwerp. Gebruikmakend van de gepatenteerde structuur van het zelfontwikkelde audiokanaal, gecombineerd met een sterk magnetisch veld, een dynamische driver van grafeen met dubbele holte en drie gebalanceerde armaturen, creëer je een verbluffend geluid van volledig enthousiasme en helderheid zonder verlies van dichtheid, dat alle soorten muziek omvat . 10 mm sterke magnetische veld dubbele holte grafeen dynamische driver. De dynamische driver neemt de coaxiale structuur over en de verdeelfrequentiepunten van de nauwkeurige berekeningen zijn perfect geïntegreerd met de gebalanceerde armatuurdriver. De vlotte verbinding kan een meer afgeronde, grootschalige en hoogwaardige lage frequentie en atmosfeer vormen. Allemaal versmelten tot één harmonieus geheel, alsof het door de natuur is gemaakt. Single-crystal koper en koper-zilver legering draden gemengd geweven, opnieuw ontworpen connectoren, nieuwe lasmethoden, maken de geluidsprestaties nog beter en maken de hoge resolutie en grootschalige dynamische bereikprestaties van IT04 beter.