Ibasso DX200

839,95

Categorie:

Beschrijving

De DX200 is een uitgebreide upgrade van eerdere spelers en is ontworpen om u de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden.

Audiofile kwaliteit DAC’s

De ES9028PRO SABRE is een 32-bits, 8-kanaals PRO-serie DAC, ontworpen voor de audiofiel / muziekliefhebber die de hoogste kwaliteit en prestaties van de SABRE DAC-serie vereist. Met de toevoeging van de ES9028PRO DAC’s is de DX200 in staat tot bit voor bit weergave, ondersteunt tot 32bit / 384kHz en ondersteunt native DSD tot 512x.

De ES9028PRO DAC is gebaseerd op de gepatenteerde HyperStreamDAC-technologie van ESS en levert uitstekende prestaties met een 135dB dynamisch bereik (DNR) en – 120dB totale harmonische vervorming plus ruis (THD + N). De DX200 maakt gebruik van twee ES9028PRO-chips en elke ES9028 heeft 8 DAC’s ingebouwd. Dit betekent dat de DX200 8 DAC’s parallel heeft voor elk kanaal. Dit ontwerp optimaliseert het THD + N, S / N, dynamisch bereik en crosstalk.

Hoogwaardige componenten

De DX200 maakt gebruik van twee Femtoseconde oscillatoren van Accusilicone. Met de Jitter Eliminator van de ES90028PRO zorgt de DX200 voor een extreem lage jitterprestatie, met stabiliteit op lange termijn voor het signaal.

Verder maakt de DX200 gebruik van vele lage ESR-condensatoren, 0,05% hoge precisieweerstanden, uiterst geluidsarme vermogensregelaars, uiterst nauwkeurige regelaars, hoge precisie operationele versterkers en een 6-laags vergulde OCB. Al deze hoogwaardige componenten worden samen gebruikt om de beste geluidsprestaties te garanderen met de laagst mogelijke ruis.

Moderne connectiviteit

De DX200 kan verbinding maken met Bluetooth-audioapparaten zoals luidsprekers of een hoofdtelefoon om uw favoriete draadloze speler te worden en heeft ook WiFi-connectiviteit, zodat u gemakkelijk uw favoriete muziek kunt aansluiten en streamen.

Met 64 GB intern geheugen is de iBasso DX200 klaar om direct te gebruiken. Als dat niet genoeg is om al je favourtie hi-res nummers op te slaan, kun je ook uitbreiden met een micro SD-kaart tot 128GB.

USB DAC-modus

De iBasso DX200 beschikt ook over een USB DAC-modus. De DX200 heeft de XMOS XU208 USB-ontvanger en maakt gebruik van het Thesycon USB-stuurprogramma. Hierdoor kan de DX200 een volledig functionele USB DAC zijn die op zichzelf staat als een van de beste draagbare USB-DAC’s op de markt, waarmee aan al uw muziekbehoeften in en uit het huis wordt voldaan.

Audio Formats Supported: APE, FLAC,WAV, WMA, AAC, ALAC, AIFF, OGG, MP3, DFF, DSF, DXD.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ibasso DX200” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *