iBasso DX150

599,00

Categorie├źn: ,

Beschrijving

iBasso DX150 HiRes DAP met Dual DACS en uitwisselbare AMP-module

De iBasso DX150 is een hoogwaardige digitale audiospeler met de XU208 USB-chipset en het Thesycon USB-stuurprogramma, waardoor de DX150 kan worden gebruikt als een hoogwaardige USB DAC. De speler heeft snelle oplaadmogelijkheden, een 4,2-inch scherm met hoge resolutie en compatibiliteit van verwisselbare versterkermodules.

Volledig uitgebalanceerd ontwerp Uitgaande van de Dual DACs naar de output

De DX150 maakt gebruik van twee AK4490EQ-chips. Elke chip heeft twee ingebouwde DAC’s, wat betekent dat er twee DAC’s parallel lopen voor elk kanaal. De DX150 heeft ook verschillende ultra-geruisloze stroomregelaars die de schoonste stroom voor de DAC’s bieden.

Verwisselbare versterkermodules

De DX150 is compatibel met alle DX200-versterkerkaarten en bevat de vervangbare versterkerkaartfunctie van de DX200. Met verschillende amp-kaarten kan de DX150 totaal verschillende luisterervaringen bieden, waardoor u meer keuzes heeft voor uw luisterplezier. De DX150 wordt geleverd met de nieuwe AMP6-module, die gebruikmaakt van hoge ontvangstweerstanden om vervorming tot een zeer laag niveau en een speelduur langer dan 10 uur te helpen verminderen.

Android OS, Open platform

De DX150 is voorzien van een Android-besturingssysteem, zonder de standaardbeperkingen voor Android SRC. Dit maakt de installatie van apps van derden mogelijk, zoals Spotify en TIDAL.

Audio Formats Supported: APE, FLAC,WAV, WMA, AAC, ALAC, AIFF, OGG, MP3, DFF, DSF, DXD.