Ibasso DX120

299,00

Categorie:

Beschrijving

De DX120 is de nieuwe instap digtal audioplayer van iBasso, met 2,5 mm, 3,5 mm en coax-uitgangen, een AK4495 DAC, 2 micro SD-kaartsleuven, USB DAC-modus en DSD-ondersteuning.

Lage temperatuur drift, lage frequentie offset, ultra lage faseruis. (PLL+TCXO)
De frequentiestabiliteit is lager dan 1ppm. Met de volledig gesynchroniseerde klok is de verstoring van het geluid lager en geeft een meer realistische weergave van het geluid.

Volledig gebalanceerde output
Onafhankelijk differentiaalversterkerschakeling voor elk kanaal, volledig gebalanceerd output design. 2,5 mm balaandrijving, volledig symmetrische architectuur (bedrading neemt op en neer en links en rechts stereosymmetrie) om vervorming te verminderen, linker- en rechterkanaalisolatie te verbeteren en interface-grondinterferentie met één segment te vermijden.

Nieuw Mango besturingssysteem
De nieuwe generatie van Mango OS pure geluidssysteem, afgeleid van Linux, zeer op maat gemaakte, diepe optimalisatie, snelle en pure implementatie van de gehele gebruikersinterface.
Door DMA-hardware te gebruiken om achtergrond-I / O-taken te verwerken, de processor te bevrijden, de audio-decodering sterk geïsoleerd te maken, wordt de CPU niet langer gehinderd, waardoor de real-time prestaties van het gehele audiokanaal aanzienlijk worden verbeterd, waardoor de lagen in het geluid sterker, zuiverder en grondig, verfrissend worden.

Technische specificaties
Professionele geluidskaart-chip XMOS XU208, aangepaste versie van Thesycon, eenvoudig te implementeren USB-DAC.

De DX120 heeft ook QC2.0- en MTK-PE + dual-snellaadtechnologie, ondersteunt 12V, 9V / 1.5A snellaad standaard en is compatibel met een traditionele 5V / 2A-oplader. Met de snellaad optie is de speler in 2 uur volledig opgeladen. Nadat het systeem volledig is geoptimaliseerd, is het energiezuiniger en heeft het een levensduur van meer dan 16 uur.

Immersion Gold-proces gebruik makend van een multilayer PCB-moederbord, individueel afgeschermde en geïsoleerde analoge lijn digitale lijn, een volledig symmetrische topologie bekabelings-technologie. Symmetrische balansversterker + symmetrische topologische bedrading, waardoor de balansscheiding hoger is en het geluidsveld realistischer. De SPEIC buck-boost-oplossing wordt gebruikt om effectief het ingangs achtergrond geluid te isoleren terwijl de output van de voeding wordt gewaarborgd.

De Output power van de DX120 is maximaal 400 mW met 32 Ohm load.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ibasso DX120” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *