Fiio M3K

79,00

Bij de FiiO M3K vind je wel heel intelligente technologie plus veel comfort in een prachtig ontworpen behuizing. Deze moderne technologie met een goede sound zijn voor jou toch ook de redenen waarom jij zonder meer een draagbare muziekspeler wilt kopen, of niet soms? Maar je hebt tevens een apparaat nodig die prima bediend kan worden.

Nou, FiiO weet dat natuurlijk ook allemaal wel en heeft hiernaar gehandeld. De FiiO M3K wordt daarom geleverd met fijne capacitieve aanraaktoetsen, plus een intelligente touchpad dat jou een volledige controle over de speler geeft bij het afspelen van je favoriete muziek. De knoppen zijn prettig verlicht zodat je altijd weet (en ziet) wat jij doet, zelfs in het donker.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde Ingenic X1000E processor, die een grote rekenkracht met een laag stroomverbruik combineert. Maar deze processor kan nog veel meer!

Beschrijving

Ingebouwde microfoon

Met de in de FiiO M3K ingebouwde microfoon kan je bijvoorbeeld hoogwaardige opnames maken van al die dingen die voor jou belangrijk zijn. Dus of het nu gaat om een ​​korte spraakmemo, een lezing, iets wat je graag even wilt ‘rappen’ of wat dan ook meer, jij kan deze informatie altijd met één simpele druk op de knop bewaren.

Grote verscheidenheid aan audioformaten

Naast de “klassiekers” zoals MP3, WMA, WAV, FLAC en ALAC, speelt de FiiO M3K ook meer “exotische” audioformaten zoals APE en zelfs DSD64 af. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde AKM AK4376A DAC chip, die niet alleen een heleboel typen audioformaten aankan, maar tevens uitblinkt met zijn extreem weinig achtergrondgeluid. Kies zodoende gewoon lekker de muziek plus het bijbehorende audioformaat uit waarnaar je wilt luisteren: die speler van jou doet dan wel de rest.

Luister zoals jij dat wenst

Voldoet de muziek die je afspeelt niet geheel aan jouw geluidsverwachtingen? Dan is dat ook geen probleem hoor, want met de geïntegreerde equalizer pas je het simpel aan waar dat nodig is. Zo regel je al snel een behoorlijk vettere sound.

Een echte buddy en muziekpartner

De FiiO M3K bevat één MicroSD geheugenkaart-sleuf voor maximaal 2 TB opslagruimte. Dat is dus voor heel wat muziek! Verbind de speler via een USB kabel met de computer, of gebruik de USB OTG functie van jouw smartphone om jouw muziekspeler met jouw eigen muziek te vullen (dit laatste werkt momenteel helaas nog niet onder iOS).

Een keer per week opladen is genoeg

Tenminste als het gaat om het opladen van de batterij. Met een maximale standby-tijd van 38 dagen plus een speelduur van 24 uur, laat je jouw oplader in het weekend gewoon thuis.

En als de batterij leeg is, dan laad je hem supersnel via de USB 2.0 aansluiting weer aangenaam op.

Hoogwaardig en duurzaam ontwerp

De unieke behuizing van de FiiO M3K is naadloos uit één stuk aluminium vervaardigd, wat een hoogwaardig en kleurrijk 2 inch IPS-scherm omsluit. Dit scherm wordt heel prettig door een geharde glasfolie beschermd, opdat er niet snel krassen op zullen komen. De speler voelt zo niet alleen goed aan, maar is tevens behoorlijk robuust en duurzaam. Zo zal jij er dus nog heel lang flink wat plezier van hebben.

Klinkt goed en is officieel gecertificeerd

De FiiO M3K klinkt niet alleen goed, maar de Japan Audio Society heeft hem ook nog eens officieel gecertificeerd. De speler voldoet dan ook aan de heel strenge eisen plus criteria voor het dragen van dit felbegeerde Hi-Res audio logo. De FiiO M3K is kortom absoluut “de beste in zijn klasse” met een imposante verscheidenheid aan functies en een hoogwaardige afwerking. Wat wil jij nou nog meer?