Fiio M3 Pro

99,00

De FiiO M3 Pro is een compacte en stijlvol vormgegeven opvolger van de populaire FiiO M3K. Het is een zeer krachtige DAP met een professionele ESS9218P DAC chip die ruis- en trillingsvrije geluidsuitvoer levert.

De M3 Pro ziet eruit als een mini-smartphone en is voorzien van een bijna rand-tot-rand ingelegd hoogwaardig 3,5 inch touchscreen-display met een resolutie van 800 x 340 pixels die levendige kleuren weergeeft. Het scherm is superhelder en het swipen erop gaat ook vrij snel. Zo is de M3 Pro tezamen met zijn reguliere knoppen gewoon heel eenvoudig en intuïtief in gebruik. Precies zoals jij dat wenst!

Het is dankzij zijn kleine formaat tevens uiterst gemakkelijk met één hand te gebruiken. Plus deze kleine en dunne M3 Pro weegt slechts 70 gram, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Het frame van de M3 Pro is overigens van aluminium vervaardigd en voorzien van een zwart geanodiseerde afwerking. Het beschikt over vier individuele functieknoppen aan de linkerzijde bovenaan, een microSD kaartsleuf aan de linker onderkant, plus een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, microfoon en een USB-C-poort aan de onderkant voor audio-uit en opladen.

Artikelnummer: 6953175760702 Categorieën: ,

Beschrijving

Niet een standaard muziekspeler

Met zijn geheel nieuwe ESS SABER ES9218P DAC chip ondersteunt de FiiO M3 Pro de meest voorkomende digitale bestandsindelingen. Deze DAC biedt een signaal-ruisverhouding van 117dB en biedt zijn gebruiker geen vervorming en een ruisvrije geluidsuitvoer.

Het kan PCM tot 32-bit / 384kHz en DSD tot DSD128 native decoderen om zo alle details in jouw muziek prima naar voren te halen. De algehele geluidsuitvoer is zeer helder en goed gedetailleerd. Dat zal jouw oren absoluut gelukkig maken

De FiiO M3 Pro bevat een 3,5 mm poort met één uiteinde en een uitgangsvermogen van maximaal 75 mW bij een belasting van 32 ohm. Het produceert voldoende power om jouw IEM’s en oordopjes gemakkelijk van stroom te voorzien.

De M3 Pro ondersteunt MicroSD kaarten met een capaciteit tot 2 TB. Gebruikers kunnen zo heel eenvoudig hun hele muziekbibliotheek altijd met zich meedragen. Zo heb je altijd de juiste muziek sfeer bij de hand!

Geluidsrecorder, e-boek reader en meer!

De M3 Pro maakt gebruik van een eenvoudige en efficiënte FiiO gebruikersinterface. Je kunt uiteraard in een behoorlijk hoge kwaliteit van al jouw muziek genieten, maar je kunt het tevens gebruiken om foto’s te bekijken, e-boeken te lezen, geluid op te nemen of er zelfs een rekenmachine van maken. Zijn geluidsrecorder app neemt hoogwaardig in het WAV / MP3 formaat in 48 kHz / 16-bit geluid op.

Lange batterijduur voor lange muzieksessies

De muziekspeler heeft een batterijduur van maximaal 15 uur. Jazeker je leest het heel goed, zo kan jij dus tot 15 uur lang heerlijk onafgebroken naar al jouw favoriete muziek luisteren. Het apparaat biedt tevens een standby-tijd van maximaal 35 dagen, voor als dit even niet kan.

USB Type C-poort met USB audio uitgang

De FiiO M3 Pro heeft een tweeweg USB Type-C poort. Jij kan dit natuurlijk gebruiken om het apparaat snel op te laden, maar alsook om een USB audio signaal te leveren aan een externe DAC of versterker. Of om deze M3 Pro te gebruiken als jouw eigen USB DAC met je pc of laptop.

De FiiO M3 Pro kan zowel PCM tot 384 kHz / 32 bit en DSD tot 128 (5,6 MHz / 1 bit) afspelen. Dit maakt de FiiO M3 Pro tot een echte 32-bits digitale DAC audiospeler met een potentiële signaal-ruisverhouding van 192 dB (weinig ruis) en een uitgangsvermogen van 92 mW bij een belasting van 16 ohm en 75 mW bij een belasting van 32 ohm.

De FiiO M3 Pro is kortom een goed uitgeruste Hi-Res audio muziekspeler. Dus als jij op zoek bent naar een zeer betaalbare compacte muziekspeler met een lange batterijduur en een verbluffende geluidskwaliteit, dan is de FiiO M3 Pro echt wel een speler die zeker op jouw verlanglijst moet staan.

Extra informatie

Brand

Fiio